Miercuri 19 iunie, se oprește furnizarea apei potabile pe mai multe străzi din cartierul Catanga

Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 19 iunie, între orele 09:00 – 16:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă pe strada Zimbrului.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei potabile toți utilizatorii casnici și agenții economici din cartierul Catanga, perimetrul cuprins între Șoseaua Baldovinești – Strada Decebal – Strada Cimbrului, respectiv străzile: Cimbrului, Zimbrului, Vișinului, Pescărușului, Graurului, Olteniei, Cireșului, Garoafelor, Iasomiei, Decebal, Păltiniș, Balasova, Semenic, Berzei și Egretei.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de CUP Dunărea.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns