Miercuri, 21 iunie, lucrare programată la rețeaua de alimentare cu apă a orașului Ianca. Se va întrerupe furnizarea apei potabile în Ianca, Perișoru, Târlele Filiu și Berlești

Compania de Utilități Publice (CUP) Dunărea Brăila anunță că miercuri, 21 iunie, între orele 9:00 – 12:00, va întrerupe furnizarea apei potabile, pentru executarea unor lucrări de întreținere și reparații la rețeaua publică de alimentarea cu apă a orașului Ianca. Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii casnici, agenții economici și unitățile bugetare din Ianca, dar și din satele: Perișoru, Târlele Filiu, Berlești, Gara Ianca.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru mentenanța rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștința că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, transmit reprezentanții CUP Dunărea.