Miercuri, 27 septembrie, în etapa a V-a a Ligii Florilor Mol: Dunărea Brăila – Rapid București

Miercuri, 27 septembrie, este programată runda a V-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2023/2024. Dunărea Brăila va întâlni Rapid București, începând cu ora 17:30, acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, începând cu ora 15:00.

Prețul biletului este de 15 lei. Pentru copiii până în 5 ani intrarea este gratuită. Pentru copiii sub 14 ani, prețul biletului este de 5 lei (în baza copiei certificatului de naștere, cărții de identitate sau a carnetului de elev).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

Între anii 2021-2023, cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa bucureșteană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.08.2023, la Brăila. Partida s-a încheiat la scorul de 29 – 35 pentru Rapid.

”Meciul cu Rapid vine după o deplasare grea în Islanda. Fetele sunt pe drum spre casă, vor ajunge în cursul zilei de luni. Nu va exista zi de odihnă, ceea ce va face ca etapa a V-a să fie foarte dificilă pentru echipa noastră”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Următorul meci pentru Dunărea se va disputa tot pe teren propriu, în EHF European League – Tur 2 de calificări în grupe, pe data de 30 septembrie, returul cu echipa Valur (Islanda), începând cu ora 17:00.

Următoarea etapă în campionat este programată în data de 4 octombrie, în deplasare, împotriva echipei CS Minaur Baia Mare.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns