Miercuri, 31 ianuarie, se va întrerupe pentru câteva ore furnizarea apei potabile în zona Vidin

Compania de Utilități Publice „Dunărea” Brăila anunță că va întrerupe furnizarea apei potabile, miercuri, 31 ianuarie, orele 8:00 – 16:00, pentru executarea unor lucrări de reabilitare a rețelelor de apă potabilă în municipiu.

Vor fi afectați de oprirea furnizării apei utilizatorii alimentați din Stația Hidrofor CT 2 Vidin, respectiv: blocurile 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9, 11, 30, 31, F1, 32, 32 A, 32 B, 33, 33 A, 33 B; Strada Ulmului; Școala Gimnazială „George Coșbuc” nr. 20; Grădinița cu program normal nr. 50; Gradinița cu program prelungit nr. 30, dar și agenții economici situați la parterul  blocurilor.

„Regretăm faptul că vor fi afectați de aceste lucrări mai mulți utilizatori și îi asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt, dar aceste intervenții sunt necesare pentru modernizarea rețelelor de distribuție a apei potabile. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

De asemenea, vă aducem la cunoștință că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere, pentru scurt timp, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat de presă.