MIERCURI SEARĂ SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI POTABILE ÎN DOUĂ CARTIERE DIN MUNICIPIU ȘI ÎN LOCALITĂȚILE BALDOVINEȘTI ȘI PIETROIU

Compania de Utilități Publice (CUP) „Dunărea” Brăila anunță că miercuri, 24 iunie, la ora 22:00, va opri furnizarea apei potabile în cartierele Chercea și Minerva din municipiul și de asemenea, în localitățile Baldovinești și Pietroiu. CUP Dunărea precizează într-un comunicat de presă că apa va fi oprită „în vederea montării unui debitmetru ce va monitoriza debitul de apă potabilă furnizat în Cartierul Chercea în cadrul Stației de pompare Apollo.

Programul de lucru va fi următorul:

*Miercuri, 24.06.2020 – ora 22:00- întrerupere furnizare apă potabilă

-ora 22:00-24:00 – efectuat manevre de golire a instalației

*Joi, 25.06.2020 -ora 0:00-8:00 – efectuat lucrări de montare debitmetru și vane de separație

-ora 8:00-9:00-umplerea instalației

-ora 9:00-10:00 – începerea reluării furnizării apei potabile la consumatorii afectați.

Vor fi afectați de întreruperea furnizării apei toți consumatorii (casnici, agenți economici și instituții publice) din Cartierul Chercea și Cartierul Minerva, delimitați de str. Șos. Râmnicu Sărat, Str. Decebal, Șos. de Centură, inclusiv cei din localitățile Baldovinești și Pietroiu.

Ne cerem scuze față de utilizatorii afectați de aceste lucrări și-i asigurăm că societatea noastră va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți abonații afectați de lucrări să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”.