MIHAI DRAGOMIR, CANDIDATUL PPUSL LA PRIMĂRIA BRĂILA: ÎMI PROPUN STIMULAREA ANTREPRENORIATULUI LOCAL. SOLUȚIILE CONCRETE LE VOI OFERI LA MOMENTUL POTRIVIT

„Proiectul meu se referă la stimularea antreprenoriatului local, iar măsurile concrete în acest sens vor fi oferite la momentul potrivit” – este, pe scurt, ceea ce declară Mihai Dragomir, candidatul PPUSL Brăila la Primăria municipiului Brăila. Iar dacă declarațiile făcute astăzi de candidatul PPUSL Brăila n-au spus mare lucru, tonul pe care au fost făcute spune multe…

Întrebat dacă are un proiect concret cu care să se prezinte în fața cetățenilor, pentru a-i convinge să îi dea votul, Mihai Dragomir a declarat: „În primul rând stimularea antreprenoriatului local. Avem foarte societăți care duc greul economic și care n-o s-o mai ducă foarte multă vreme, vor ceda, vor rămâne oameni pe drumuri și vor rămâne din păcate foarte mulți profesioniști care ar trebui sprijiniți în a-și dezvolta o afacere. E singura șansă a Brăilei, din punctul meu de vedere.

Avem experiența faptului că mari investitori nu au venit, deși au fost posibilități, așa că eu cred că ar trebui să ne bazăm foarte mult pe antreprenoriatul local, adevărații profesioniști, meseriași”.

Întrebat cum își propune să stimuleze activitatea în acest domeniu, dacă are în vedere o serie de măsuri concrete, candidatul PPUSL a răspuns: „Da, avem mai multe măsuri luate în Consiliul de partid, PPUSL dezbate această problemă. Zic eu că avem și soluții și vor fi oferite la momentul potrivit”.

Întrebat când este momentul potrivit, acesta a spus: „La momentul în care începem campania vom avea definitivat tot proiectul”.