Mihai: Nu am discutat cu PSD si UNPR despre schimbarea din functie a viceprimarului Danaila

Image5

Presedintele PC Braila, senatorul Danut Mihai, sustine ca nu a participat la niciun fel de discutie a partidelor care formeaza majoritatea in Consiliul Local Municipal, legata de schimbarea din functie a viceprimarului liberal Alexandru Danaila. Mihai a comentat in acest fel, pe o retea de socializare, informatiile aparute in presa locala, privind o decizie a majoritatii PSD-UNPR-PC din Consiliul Local, de a-l scoate pe Danaila de la conducerea Primariei Braila: “Am aflat cu surprindere ca alianta politica din care face parte Partidul Conservator ar fi decis inlaturarea din functie a viceprimarului liberal al municipiului Braila, Alexandru Danaila-Zaharia. Informatia circula in mediul online, iar eu, in calitate de presedinte al organizatiei judetene PC, declar ca nu am participat la nicio discutie cu cei de la UNPR si PSD pe aceasta tema. Mult mai firesc ar fi ca dl Danaila sa fie retras din aceasta functie de catre formatiunea politica din care face parte si care sustine ca se afla in opozitie”.

Cateva zeci de minute mai tarziu, dupa aparitia unui nou articol, in care era citat co-presedintele PNL Braila vorbind despre necesitatea de fi retrasi toti liberalii de la guvernarea locala, senatorul PC a facut un nou comentariu. “Aha! Deci problema este intre ei. Sa punem lucrurile in ordine, asadar: NU PSD, UNPR si PC cer inlocuirea lui Alexandru Danaila-Zaharia din functia de viceprimar, ci chiar colegii sai! In sfarsit, un act maturitate din partea domnului deputat Alexandru Nazare! Tinand cont ca ne aflam in luna cadourilor, poate dl Nazare s-a gandit sa ofere functia unei persoane din anturajul sau, <<independent>>, consilier local, care viseaza de ani de zile aceasta pozitie”, a scris Danut Mihai, facand aluzie la consilierul municipal Simona Draghincescu.

Precizam ca anuntul cu privire la iminenta debarcare a viceprimarului Alexandru Danaila si a inlocuirii sale cu un membru UNPR a fost  facut de catre liderul UNPR Dorin Silviu Petrea.