Mihai Tudose amenință liberalii cu ruperea coaliției și alegeri anticipate: „Ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor!”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) amenință cu ruperea coaliției de guvernare și organizarea de alegeri anticipate, dacă PNL nu adoptă „o poziție constructivă” în cadrul coaliției.

Tudose a exprimat această poziție astăzi, într-o postare făcută pe o rețea de socializare, ca răspuns la un recent atac al europarlamentarului Rareș Bogdan (PNL) la adresa premierului Marcel Ciolacu (PSD), după ce social-democratul amenințase, la rândul său, cu depunerea mandatului, dacă liberalii nu vor susține reformele fiscale pe care le propune.

Bogdan a comentat după declarațiile lui Ciolacu: „Condiționarea aceasta indusă voluntar, în mod evident repetat, mie îmi sună ca o amenințare sau mai clar, un șantaj direct! Dacă poporul român nu acceptă să facă ce vreau eu, dacă Partidul Național Liberal îmi contestă măsurile economico-fiscale, voi declanșa alegeri anticipate în România! Marcele, nu ești nici Mihai Viteazu, nici Ștefan cel Mare și nici Alexandru Ioan Cuza, adică niște oameni de stat care au intrat în conștiința și istoria românilor și a României, ci ești doar președintele trecător al PSD”.

Tudose a postat astăzi pe contul său un text cu titlul „Cine vinde potcoave? Unde-i calu’?”, în care afirmă: „Aflăm prin vocea (autorizată?) a prim-vicepreședintelui PNL RB o mulțime de lucruri…

1 . Se simte amenințat de anunțul prim-ministrului că ne întoarcem la popor (anticipate) dacă PNL va continua să boicoteze orice reformă a statului!

De ce vă e frică?!?

2.Aflăm, de asemenea, că PSD «amenință proprietatea»…

Impozitul pe piscină e o mare amenințare…!!!!

3.De asemenea, ne spune că Ciolacu e trecător la conducerea PSD.

Probabil că da, Ciolacu nu va fi veșnic pe acest post.

Doar că de când e Ciolacu președinte la PSD… voi la PNL sunteți la al 3-lea și vă pregătiți intens de următorul…

4.Că la ultimele alegeri populația a votat dreapta.

Ați ieșit pe locul doi. O performanță pe care nu prea o veți mai repeta.

Dar, da, din 2019 dreapta a guvernat singurică o luuungă perioadă de timp. Preț de sute de miliarde de euro. Preț de cel mai mare indice de mortalitate indirectă pe timpul Cov19. Preț de cele mai mari prețuri la energie.

Fără să amintim de închiderea piețelor în aer liber sau haosul din educație.

A venit scadența! Nu vă plac soluțiile PSD?

Aveți Dvs altele mai bune? Vă ascultăm!

Stimate aliat galben, situația e următoarea: ori faceți rost de o poziție constructivă și împreună redresăm țara… ori ne întoarcem la popor și vedem cum faceți atunci când zăngăniți potcoavele și lumea vă va întreba ce ați făcut cu calu’!”.