Mihai Tudose: Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune „La mulți ani!” unei persoane decedate… ne conduc!!! Ăștia vor să implementeze „România Educată”… Analfabeți funcționali contemporani!

Europarlamentarul brăilean Mihai Tudose (PSD) este indignat de faptul că România a ajuns să fie condusă de niște „analfabeți funcționali” care le spun „La mulți ani!” morților. Tudose face referire la ministrul Muncii, Raluca Turcan, care a postat pe o rețea de socializare un text în care îi ura „La mulți ani!” baronului  Samuel von Brukenthal, guvernator al Transilvaniei, care a murit în 1803.

Europarlamentarul social-democrat a comentat tot pe o rețea de socializare: „Când ești prost de mic… când te faci mare doar te joci!

O mai țineți minte pe «doamna» care avea dificultăți majore în a-și aduce aminte ce vârstă are? Oscilând între 27 și aproape 40…

Dar pe autoarea lu’ «să-nu-ne-culcăm-vii-și-să-ne-trezim-morți»?

Daaaaaa! Raluuuuca Turcan!!! Noul val PNL!

Lovește din nou: îi urează la mulți ani baronului von Brukenthal! Faptul că omu’ a murit acum peste 200 de ani este doar un amănunt…

Această diafană ființă este colegă de coaliție cu Bulai de pe la USR PLUȘ. Ăla care-i ura la mulți ani lui Mihai. Mihai Eminescu…

Ăștia care nu au aflat încă faptul că nu se spune la mulți ani unei persoane decedate… ne conduc!!!

Ăștia vor să implementeze «România Educată»…

Singura problemă cu acești analfabeți funcționali contemporani nu o reprezintă numărul lor! Ci faptul că sunt foarte bine «împrăștiați», în așa fel, încât indiferent ce vrei sa faci… dai de unu’!!!

Ține-o așa, Ralu! Nu ceda! Reformați și PNL! Luați puterea! Impuneți-vă adevărurile: la mulți ani la deces și veșnică pomenire la naștere!

E plină lumea de oameni răi… dar nu te lăsa, arată-ne cât de des poți că acolo este locul tău, la guvernare!!!

Odihnească-ne-n pace pe noi ceilalți…..

P.S. Tocmai a anunțat și Barna că reformele promise în campanie se amână până după Congresul PNL!!!!

O nouă confirmare a vorbei străvechi: mama proștilor e mereu gravidă!

Mă rog, la ei se poate și tatăl…”.