MIHAI TUDOSE, DESPRE CĂTĂLIN BOBOC (PNL): GÂSCA CANDIDATĂ SE AFLĂ ÎNTR-UN DEZASTRU. EL FIIND SINGUR, NEAVÂND ECHIPĂ, NU-L SUSȚINE NIMENI, NU ÎNȚELEGE CE ÎNSEAMNĂ „ECHIPĂ”

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) declară că îi este milă de „gâsca candidată (referire la Cătălin Boboc, candidatul PNL la președinția CJ Brăila), când aude unele dintre declarațiile sale.

Europarlamentarul a făcut această declarație când a fost întrebat cum comentează faptul că liberalul Cătălin Boboc îi ironizează pe candidații PSD Marian Dragomir (primarul municipiului) și Iulian Chiriac (președintele CJ Brăila), pentru faptul că au nevoie să „îi țină de mână” Tudose în campania electorală și că acesta din urma se comportă ca un „tătuc”, deși Brăila s-a săturat de tătuci.

Mihai Tudose a spus: „Începe să-mi fie milă de ei (de liberali – n.r.), efectiv mi-e milă… Asta devoalează modul lor de gândire. Nu înțeleg ce înseamnă o echipă, nu înțeleg că suntem colegi de partid, prieteni și așa cum ei (Dragomir și Chiriac – n.r.) m-au susținut pe mine fără să-și dorească vreunul să fie șeful meu, și eu îi susțin pe ei fără să-mi doresc să fiu șeful lor.

Ca o paranteză, chiar am avut o discuție la început cu amândoi, după ce și-au luat mandatele, ceva de gen «Și dacă vine vreodată vreunul la voi să spună că vine din partea mea, aruncați-l pe geam în secunda doi sau chemați Poliția».

În al doilea rând, asta denotă și dezastrul în care se află gâsca candidată; el fiind singur, neavând echipă, nu-l susține nimeni, nu înțelege ce înseamnă chestia asta.

Și mai mult, dorința lor, a multora dintre ei – sunt și oameni normali la PNL, nu generalizez, nu e bine, sunt și oameni normali la PNL, sunt oameni respectabili la PNL Brăila; puțini, dar sunt –  de a fi «tătuci». Ei asta înțeleg prin a fi undeva, într-o structură de-asta: «Domnule, să fiu eu tata, să fiu eu șeful! Șeful și la Primărie, și la CJ, să fac eu listele, să împart eu norocul».

El (Boboc – n.r.) nu are organ să priceapă că lucrurile pot fi și normale, să-și vadă fiecare de treaba lui și să fim o echipă, atâta tot.

Noi încercăm să explicăm logic ce e în capul unui… dement”.