Mihai Tudose, despre nivelul de inteligență al primarilor PSD care au trecut la PNL Brăila: „Cineva care pleacă cu galoșul la plimbare dimineața, să-l scoată în parc, să facă pipi galoșul, nu e în regulă să fie în fruntea comunei!”

Europarlamentarul Mihai Tudose are o părere foarte proastă despre colegii săi din PSD Brăila care, primari fiind, au anunțat în ultimele luni că la alegerile locale din luna iunie se vor alătura PNL Brăila.

Tudose consideră că aceștia au fost momiți cu diverse promisiuni și că unii dintre ei au dat dovadă de o mare naivitate, fiindcă au luat de bune niște promisiuni ale liberalilor care, spune el, nu vor fi respectate. Practic, Tudose a declarat că primarii respectivi au fost „păcăliți” de liberali și că asta indică, printre altele, și nivelul lor de inteligență.

Europarlamentarul a comentat migrația aleșilor locali de la PSD Brăila la PNL la modul „E o vorbă: «Gunoiul unuia, bogăția altuia»” – cu alte cuvinte, din punctul său de vedere, cei care până de curând i-au fost colegi sunt niște „gunoaie”. În plus, Mihai Tudose a apreciat că nivelul de înțelegere al primarilor PSD care „s-au lăsat păcăliți” de liberali este egal cu acela al unui om care scoate galoșul în parc, pentru ca galoșul să-și facă nevoile, iar în acest context, locul lor nu mai este la conducerea primăriilor respective, iar PSD se va asigura că aceștia nu vor mai câștiga alegerile: „A te lăsa păcălit la nivelul ăla…  Nu mai este epoca romantică din ’90! A te lăsa păcălit la nivelul ăsta înseamnă că este foarte rău pentru cetățeni. Cineva care e în fruntea oștii și pleacă cu galoșul la plimbare dimineața să-l scoată în parc, să facă pipi galoșul, bă, nu e în regulă să fie în fruntea comunei!”.