MIHAI TUDOSE: M-AM SĂTURAT DE CRETINI CARE SPUN „DOM’LE, N-A FĂCUT NIMIC!”. N-AM FĂCUT NIMIC? UITE PODUL!

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) a declarat astăzi că semnarea contractului pentru construcția podului peste Dunăre între Brăila și Tulcea a fost una dintre cele mai importante realizări din timpul madantului său de prim ministru.

Aflat azi în vizită pe șantierul podului peste Dunăre, Tudose a declarat că până acum a preferat să nu-și asume meritul pentru demararea acestui proiect major, pentru că s-a săturat să-i tot audă pe cei care-l critică: „E prima oară când îmi asum deschis realizarea acestui obiectiv, că m-am săturat de cretini care spun « Dom’le, n-a făcut nimic!». Până acum erau niște gropi aici. A început să crească podul. N-am făcut nimic? Uite podul!

Acest obiectiv este în top (ca amintiri plăcute din timpul mandatului său de premier – n.r.) și este un vis al brăilenilor.

Acum vreo lună au venit cei doi colegi din administrația locală (primarul Marian Dragomir și preșdintele CJ, Iulian Chiriac – n.r.) într-o vizită de lucru. Evident, domnii de la PNL – că atâta minte au -, având doi neuroni neocupați, au spus «Dar ce caută primarul și președintele CJ acolo?». Domnule, primarul și președintele CJ au contribuit în mod determinant la implementarea proiectului, cu autorizații, cu tot ce înseamnă ordine de lucrări și punerea la dispoziție de teren pentru organizarea de șantier. Au fost parte implicată și sunt beneficiarii – direct și indirect – ai acestui proiect, cu dezvoltarea orașului și a județului”.