MIHAI TUDOSE: S-A TREZIT GÂSCA LOCALĂ ȘI ȘI-A ADUS AMINTE CA PREMIERUL A FĂCUT PIPI LA ȘUȚU. ERA GRIJA PNL-ULUI LOCAL SĂ NU CUMVA SĂ FACĂ PRIM-MINISTRUL PIPI PE EL. SUPERB!

Europarlamentarul Mihai Tudose (PSD) este amuzat să vadă până unde pot ajunge liberalii brăileni în a se sabota singuri, în campania electorală.

El a făcut referire astăzi, într-o conferință de presă, la episodul petrecut zilele trecute la Ianca, unde candidatul PNL la Primăria localității, Adin Boboc, a declarat în timpul unei întâlniri electorale, la microfon, avându-l pe premierul Ludovic Orban alături de el: „Am avut emoții… Am avut emoții pentru că vine prim-ministrul la Ianca și nu avem o toaletă la care să aibă acces. Am avut emoții că nu avem o toaletă în târg. Noroc că și-a făcut nevoile la Șuțu!” (sursa: debraila.ro)
Tudose a afirmat astăzi că „jumătate din timpul pe care l-a petrecut Orban la Brăila a fost la chef cu liberalii. Păi ce, nu știți? Seara, a la long, da? Bine, a fost până la Șuțu să facă pipi, că așa au spus, da?”.

Mai apoi, europarlamentarul a comentat despre declarația lui Boboc: „Atâta minte are candidatul care… știi că «Dumnezeu nu strică două case», e o vorbă… Pe-ala de la Ianca tot Boboc îl cheamă.

Mitingul s-a desfășurat în fața Casei de Cultură din Ianca. Casa de Cultură din Ianca a fost pregatită pentru acest eveniment de către primarul Chiriță George Fănel, cu bunul simț care-l caracterizează – cu toate că evenimentul nu era înăuntru -, inclusiv cu toaleta verificată anterior de Poliție, SPP. Domnule, vine prim-ministrul! E însoțit de niște oameni; poate vor să se spele pe mâini, poate vor să-și refacă machiajul.

S-a trezit gâsca locală și și-a adus aminte ca prim-ministrul a făcut pipi la Șuțu. Evident, știți că la Șuțu WC-urile publice sunt foarte dese: e un pom, două WC-uri, un pom, două WC-uri.

Dacă-s cretini! Aia a fost campania electorală a gâștii de Ianca! Îți faci cruce!

Eu vă spun că am fost prim ministru: când te duci undeva, SPP știe, dacă ai o necesitate urgentă, cam pe unde trebuie s-o iei ca să ajungi acolo. Nu, era grija PNL-ului local să nu cumva să facă pipi prim ministrul pe el. Superb! E pe principiul cum să duci în derizoriu un prim ministru al tău, când vine să te ajute.

Asta nu e gafă, e în linia lor caracteristică. Gafă faci când ești normal și o dată o iei razna. Spune-mi și mie care e normalitatea la ei!”.