Mija s-a intors la CJ. Si nu are de gand sa (mai) plece

mija florin2

Vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Florin Mija s-a intors in aceasta saptamana la serviciu, dupa cateva zile in care a lipsit, fiind in concediu medical. El a fost extrem de rezervat in a comenta zvonurile cu privire la posibila sa retragere din functie, aparute pe “piata” in ultimele zile si ne-a declarat scurt: “Am fost internat in spital, in concediu medical si acum am revenit la birou. Nu e vorba de nicio retragere, au fost doar niste zvonuri alimentate de unii”, refuzand orice alte comentarii pe aceasta tema.

Potrivit unor surse din interiorul CJ, care au preferat anonimatul, Mija a fost foarte afectat de zecile de telefoane pe care le-a primit la finele saptamanii trecute cand, de pe patul de spital, din Bucuresti, unde facea tratament, a trebuit sa raspunda celor care il intrebau daca are de gand sa se mai intoarca la serviciu sau renunta la functia sa. Mai mult, acesta a fost deranjat in special de cei care credeau ca si-a luat concediu medical “de forma” si erau dornici sa discute cu el despre politica si jocuri de culise in administratie, in conditiile in care el chiar avea probleme serioase de sanatate. In orice caz, Mija a fost surprins sa afle din atatea “surse”, despre propria persoana, ca se va retrage din functie si ca deja au inceput sa se faca manevre, legat de posibilii sai inlocuitori.

Aceleasi surse spun ca ieri, cand a revenit la serviciu, vicele a avut o discutie de mai bine de o ora cu presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, cu care a vorbit, printre altele, si despre acest subiect si caruia i-a dat asigurari ca nu are niciun gand sa se retraga din functie.