MILITARII BATALIONULUI 72 GENIU „GENERAL CONSTANTIN SAVU”/BRIGADA 10 GENIU „DUNĂREA DE JOS” AU PARTICIPAT ASTĂZI LA CAMPANIA DE DONARE DE SÂNGE „SALVEAZĂ O VIAŢĂ”

În contextul efortului național de prevenire și limitare a efectelor virusului COVID-19, militarii Batalionului 72 Geniu „General Constantin Savu”/ Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos” au participat astăzi la campania de donare de sânge „Salvează o viaţă”.
„Acţiunea organizată la nivelul Batalionului 72 Geniu, în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Brăila, este coordonată de către compartimentul medical al unităţii.
Militarii Batalionului 72 Geniu vor să dovedească şi de această dată că sunt alături de semeni, pe timpul situaţiilor de urgenţă. Sperăm că exemplul dat de militarii Batalionului 72 Geniu să poată fi urmat de cât mai mulţi oameni care să înţeleagă că sângele donat de ei poate salva un nou născut, o mamă, un tată, un frate sau o soră şi că noi le putem oferi o şansă la viaţă.
Donarea de sânge este un lucru corect şi bun pe care poţi să-l faci fără prea mult efort”, se precizează pe pagina de Facebook a Brigada 10 Geniu „Dunărea de Jos”.