MILITARII DIN GARNIZOANA BRĂILA PARTICIPĂ LA CAMPANIA DE DONARE DE SÂNGE ORGANIZATĂ LA CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINĂ

Militarii din Garnizoana Brăila participă în perioada 1 – 16 aprilie 2020 la campania de donare de sânge „O picătură de speranţă”, organizată la Centrul de Transfuzie Sanguină din Municipiul Brăila.

Într-un comunicat dat publicității se precizează: «În contextul efortului național de prevenire și limitare a răspândirii virusului COVID 19, la inițiativa comandantului garnizoanei, general de brigadă Vasile Ionescu, militarii din Garnizoana Brăila, atât din cadrul Forțelor Terestre, cât și din cadrul Forțelor Navale, au participat și participă în perioada 01 – 16 aprilie 2020,  la campania de donare de sânge organizată la Centrul de Transfuzie Sanguină din Municipiul Brăila.

Din cauza faptului că spitalele se confruntă cu un deficit permanent de sânge, suntem hotărâți să fim alături de persoanele care au nevoie de  sprijinul nostru, din acest punct de vedere. Astfel, militarii au înţeles că prin acest mic gest pot aduce „O picătură de speranţă” semenilor aflați în suferință.

Astăzi, 9 aprilie 2020, am surprins militarii din cadrul comandamentului Brigăzii 10 Geniu ,,Dunărea de Jos”, Batalionului Nave Treceri Fluviale, Regimentului 528 ISR „Vlad Țepeș” făcându-și datoria.

Avem datoria să fim mereu acolo unde este nevoie de noi!»