Musceleanu: In CJ ar trebui sa fie cei mai corecti oameni din Braila. Din pacate, nu-i asa

P1080468

Presedintele PPDD Braila, Gabriel Musceleanu, sustine ca oamenii intra intr-un partid politic pentru un ideal care, de regula, tine de interesul comunitatii. Musceleanu declara ca el, unul, a intrat in PPDD pentru a schimba in bine Braila, insa admite ca deocamdata n-a reusit ce si-a propus.

Pe de alta parte, liderul PPDD local spune ca in Consiliul Judetean, acolo unde se iau decizii majore pentru Braila, ar trebui sa fie cei mai corecti oameni din aceasta comunitate – ceea ce, in opinia sa, nu este cazul acum: “Cand intri intr-un partid, intri pentru un ideal, da? Eu, de exemplu, am intrat in PPDD ca sa schimb ceva in orasul asta, in judetul asta, sa le asigur tinerilor altceva. N-am reusit – si motivele sunt foarte multe. Dar nu m-a obligat nimeni sa fac asta. Nu te obliga nimeni. Partidul te responsabilizeaza – si nu atat partidul, cat electoratul – prin faptul ca te trimite acolo, in Consiliul Judetean sau Consiliul Local, sa le votezi sperantele, idealurile, sa ridici mana, sau sa te impotrivesti unei strategii propuse de alt partid, in masura in care poti, in functie de numarul de voturi pe care le are partidul tau. Asta este responsabilitatea pe care poti sa i-o dai unui consilier.

Consiliul Judetean are 32 de consilieri, plus presedintele, 33. Eu zic ca ar trebui sa fie cei mai reprezentativi oameni dintr-un judet, cei mai corecti. Din pacate, nu-i asa. Fiecare partid a facut greseli cand a nominalizat pe pozitii eligibile unii oameni”.