Musceleanu, despre fuziune: PPDD este barbatul inselat cu UNPR, care isi primeste inapoi nevasta, dar nu se mai culca cu ea

P1090558

Presedintele PPDD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, nu se simte deloc confortabil cu ideea de a redeveni coleg de partid cu “tradatorii” care au plecat anul trecut din PPDD si s-au inscris in UNPR.  Liderul PPDD local ne-a declarat ca in opinia sa, ceea ce s-ar intampla in cazul proiectatei fuziuni UNPR-PPDD ar fi ca si cum PPDD si-a prins nevasta  inselandu-l cu UNPR, dar a primit-o in final inapoi acasa, pe considerentul ca au “un copil”. Musceleanu o avertizeaza insa pe “nevasta” necredincioasa ca desi ar putea ramane impreuna, “nu vor mai culca impreuna”, fiindca nu mai are incredere in ea.

Intrebat cum va putea face totusi echipa, in cazul fuziunii, cu cei pe care i-a numit in mai multe randuri “tradatori” sau chiar mai rau, Musceleanu a replicat: “A fost o reactie absolut normala a unui om tradat, deci este ca intr-o casnicie in care nevasta isi inseala barbatul. Ce vreti sa-i spun, <<Cat de frumoasa esti>> ?!”.

Daca se va decide la nivel central sa se faca fuziunea, Musceleanu este insa dispus sa o primeasca inapoi pe “nevasta necredincioasa”: “Tinand cont ca avem un copil impreuna, pentru copii poti sa faci un compromis, nu? Asta nu inseamna ca ne mai si culcam impreuna; dar in politica e bine sa nu spui niciodata <<Nu>>, pentru ca toata lumea stie cine este si cum este politica…  Se pot face, asadar, niste negocieri intre PPDD si UNPR Braila”.