Musceleanu: Doamna Nistor, “traseist/traseista” inseamna prostituata care-si castiga banii pe centura

P1060764

Presedintele PP-DD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, ii atrage atentia fostei sale colege de partid, deputatul UNPR Marioara Nistor, ca atunci cand ii sustine public pe traseistii politici, sustine, de fapt, “prostituatele politice”. Musceleanu a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca potrivit dictionarului, “traseist/traseista” inseamna “prostituata” si ca atare, acesta este modul in care sunt descrisi traseistii politici, in general, dar si consilierii care au plecat recent din PP-DD Braila, catre UNPR Braila: “Vreau sa-i spun doamnei Nistor ca <<traseist/traseista>> in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane inseamna <<prostituata care-si castiga banii pe centura>>. Daca dumneaei a folosit  <<traseistii politici>>, inseamna ca stie ceva, adica ma refer la faptul ca cei care au plecat s-au prostituat politic si au ales sa plece la alte partide. A fost alegerea lor, dar vreau sa le transmit ca cetatenii care i-au votat au crezut in dumnealor si sperau sa ii reprezinte, in consiliile in care au fost alesi. Din pacate au ales drumul asta…

Doamna Nistor a facut afirmatia ca este de acord cu traseismul politic, ca pana la urma, ce s-a intamplat, au trecut unii de la PP-DD la UNPR. In acelasi timp, eu spun asa: ca <<traseist/traseist>>, conform DEX, inseamna prostituata. Daca lipeste cuvantul <<traseist >> in politica,  inseamna ca se refera la <<prostituat politic>>”.

Atentionat ca nu doar consilierii PP-DD la care face referire, ci si Marioara Nistor insasi a trecut de la PP-DD la UNPR, Musceleanu a declarat ca nu a facut referire la persoana acesteia, “ci doar i-a spus ca fie mai atenta cu cuvintele din DEX, pentru ca pe cei care au trecut la alte partide i-a numit <<traseisti>>, iar traseist/traseista inseamna prostituata”.

Presedintele PP-DD local a facut referire, in comentariile sale, la faptul ca deputatul Nistor a declarant recent ca Ordonanta de Urgenta nr.55/2014,  cunoscuta drept “Ordonanta traseistilor”,  este “un act de normalitate, deoarece da posibilitatea alesilor locali sa opteze pentru ce formatiune politica doresc”.

Precizam ca alesii locali PP-DD care au trecut la UNPR Braila sunt consilierii judeteni Dumitriu Emilian, Bogdan Dumitru si Ernest Mocanu, precum si consilierii municipali Gigel Cismas si Cosmin Pavaloiu.