Musceleanu: Lupta pentru presedintia CJ Braila se va da intre mine si Botea

P1090910

Presedintele PPDD Braila, Gabriel Monu Musceleanu, este nemultumit ca inca nu se discuta despre organizarea de alegeri la presedintia Consiliului Judetean Braila, desi cel care a ocupat aceasta functie, Gheorghe Bunea Stancu, este acum in inchisoare, condamnat la o pedeapsa de trei ani. Musceleanu spune ca in opinia sa, desi se afla dupa gratii, Stancu inca presedintele CJ Braila: “Eu consider ca si acum Stancu e presedintele Consiliului Judetean. Atat timp cat Stancu e arestat, nu dai tu drumul la alegeri, sa se aleaga un nou presedinte? Din punct de vedere tehnic, el este presedinte. Ce ni se spune, ca e  un proces, ca nu stiu ce… Legea spune ca daca esti arestat, nu conteaza pentru ce, iti pierzi mandatul de presedinte al Consiliului Judetean. Sa dea drumul la alegeri, pentru ca eu cunosc cel putin doi candidati care au sanse sa castige presedintia CJ Braila!”.

Intrebat care sunt cei doi candidati cu sanse, in opinia sa, liderul PPDD ne-a lamurit: “Eu sunt unul si al doilea e Viorel Botea (presedintele PMP Braila – n.r.). Lupta se va da intre mine si Botea. Pai cine altcineva? PSD-ul cu cine sa candideze cu sanse?”.

Informat ca cel putin la aceasta data, posibilii sai contracandidati ar fi liberalul Catalin Boboc si social-democratul Iulian Francisk Chiriac, Musceleanu a fost de parere ca acestia “nu conteaza”. Liderul PPDD considera insa ca liberala Simona Draghincescu ar fi cu adevarat un contracandidat periculos, care ar conta: “Simona Draghincescu ar fi un candidat care ar avea succes, daca ar candida; eu sper sa nu candideze la CJ, ca voi avea probleme cu ea. Ea a demonstrat ca a obtinut un numar impresionant de voturi. Acesta este singurul barometru dupa care ne putem lua”.