Musceleanu: Unii candidati la Primaria Brailei sunt sageti politice, care fac jocurile unor partide

P1150687

Presedintele PRU Braila, Gabriel Musceleanu, considera ca este bine ca sunt multe persoane care candideaza pentru functia de primar al municipiului, fiindca oamenii au de unde sa aleaga. Pe de alta parte, insa, Musceleanu crede ca unii dintre cei care si-au anuntat deja intentia de a intra in cursa electorala pentru fotoliul de primar  nu sunt candidati autentici, ci sunt “sageti” ale unor partide interesate sa faramiteze voturile. In acest context, liderul PRU apreciaza ca sansele cele mai mari le are tot candidatul PSD la Primarie, Marian Dragomir, chiar daca il banuieste pe acesta ca este “urmasul lui Bunea Stancu”: “E bine ca sunt 15-20 de candidati la  Primarie, oamenii trebuie sa aiba de unde sa aleaga, numai ca din astia sunt si niste sageti politice, care fac jocurile unor partide, si se cunosc. Din punctul meu de vedere, la Primaria Braila, sasele cele mai mari le are, din pacate, si anul acesta, PSD. Au incercat sa se acopere putin prin faptul ca l-au aruncat in lupta pe Marian Dragomir, un tanar, din punctul meu de vedere, OK, dar din vorbe si din auzite, este urmasul lui Bunea Stancu, am impresia ca e si nepot, habar nu am… Oameni noi… Daca Marian Dragomir e omul nou al PSD, e OK.

La PNL este domnul Catalin Boboc, un alt om nou, tanar, iar ceilalti candidati… Simona Draghincescu nu cred ca  are sanse si din pacate, nu stiu daca va mai avea aceleasi rezultate pe care le-a avut, iar Dorin Petrea… domnul deputat Dorin Petrea a anuntat ca isi da demisia din UNPR, face o afirmatie precum ca s-a afiliat grupului PSD si candideaza de la PSRO, care, din ce stiu eu, e in alianta la nivel central cu PNL… Oare sa fie fostul FSN? Da! Da, domnilor, au ajuns din nou PNL, cu PSD si cu restul de partidulete infiintate asa, formeaza vechiul FSN.

M-am uitat la candidatii care au fost lansati deja – si aici ma refer la independenti. Acum, trebuie sa credem ca sunt oameni de bine si ca independenta lor este curata, desi ma indoiesc. Domnul Marian Ion este, daca nu ma indoiesc, arhitectul sef al Brailei pana si acum. La domnul Marian Ion am vazut ca vrea sa faca orasul frumos… A avut 7 ani din pozitia de arhitect sef, de ce nu a facut-o pana acum?

Apoi, am vazut ca se vehiculeaza in ultima vreme acest post de city manager. S-a vehiculat si in 2012 si la vremea aia se spunea ca e pregatit pentru Danut Mihai; acum se spune ca este pentru domnul Simionescu, sau chiar pentru domnul Marian Ion. Daca punem aceiasi oameni mereu, mereu, nu facem nimic; vad ca ei se tot rotesc”.