Musceleanu:Daca Viorel Mortu nu are ce sa-i reproseze lui Nechita, de ce il schimba?

P1090558

Presedintele PP-DD Braila, Gabriel Monu Musceleanu (foto), considera inacceptabil modul in care se impart politic functiile in Consiliul Judetean, fara a se tine seama de competenta celor care sunt pusi in posturi inalte. Musceleanu este de parere ca niciunul dintre consilierii judeteni UNPR nu sunt capabili sa faca fata functiei de vicepresedinte CJ si apreciaza ca este o adevarata bataie de joc sa pui in acest post un om care invata sa conduca judetul din mers, asa cum este Emilian Dumitriu, cel care va fi instalat peste doua zile la conducerea CJ:  “Emilian Dumitriu a fost propunerea lui Dan Mihai pentru functia de prefect, Dan Mihai fiind membru PC. Acum, Dumitriu este propunerea UNPR pentru functia de vicepresedinte al CJ. Mai frate, inseamna ca e capabil… dar daca e capabil, nu faci afirmatia ca nu are nevoie de experienta, ca are disponibilitate sa invete la locul de munca…

Doamne, pai si ex-militianul Mocanu Ernest de la UNPR e un candidat  perfect, fostul consilier de la Cazasu… de ce sa nu fie el? De ce sa nu fie paznicul Bogdan Dumitru, de la Carrefour?De ce nu? De ce nu?!

UNPR sa se uite la candidatii pe care ii are!

Eu, personal, nu vad corect ce se intampla, cu instalarea lui Dumitriu in functia de presedinte al Consiliului Judetean. Eu il apreciez pe domnul Mortu (Viorel Mortu, presedintele CJ Braila – n.r.) foarte mult, il apreciez ca profesor, ca om de cultura, dar la Consiliul Judetean nu e scoala de administratie, aduce dumnealui sa invete administratie pe cine?! Si tot domnul Mortu, in urma cu cateva zile, spunea: <<Nu am ce sa-i reprosez domnului Nechita>>. Hai sa fim seriosi! Pai daca nu ai ce sa-i reprosezi, tine-l acolo! Ala, de bine, de rau, are sase luni, cat are la conducerea CJ, a fost si presedinte CJ o ora, are o oarecare experienta, s-a batut, a ingaimat acolo doua cuvinte, ce-a facut el, s-a facut de ras, dar mai frate, daca faci afirmatia ca nu ai ce sa-i reprosezi, tu vrei sa-l schimbi si sa faci scoala de administratie in CJ? De ce, ca esti domnul profesor Mortu?”.