Nazare: Stancu si clica pastorita de el au tinut Braila captiva in negura si bezna

ALEX-NAZARE-4-1024x576

Deputatul Alexandru Nazare, co-presedinte al PNL Braila, sustine ca demisia din fruntea Consiliului Judetean a lui Gheorghe Bunea Stancu este necesara pentru a inchide un “capitol negru din istoria Brailei”. Declaratia lui Nazare vine dupa ce Stancu a fost gasit vinovat de incalcarea regimului conflictului de interese, printr-o decizie definitiva a Inaltei Curte de Casatie si Justitie. Liderul PNL local considera ca prin acest verdict, Stancu este condamnat si la o “iesire rusinoasa” din administratia locala: ”Odata cu condamnarea definitiva a lui Gheorghe Bunea Stancu de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie se inchide unul dintre capitolele cele mai negre din istoria Brailei. Iesirea rusinoasa a lui Gheorghe Bunea Stancu din administratia braileana reprezinta un prim pas spre iesirea Brailei din izolare. Destinul bun al Brailei a fost deturnat de la sensurile lui de o clica pastorita de Gheorghe Bunea Stancu, o grupare care nu a facut altceva decat sa tina Braila captiva in negura si bezna de dinainte de 1989. Brailenii merita cu mult mai mult. Brailenii au dreptul la viitor. Istoria renumita a Brailei le da acest drept. Braila are dreptul la investitii in economie, la cultura, la normalizarea vietii sociale.

Copiii celor 77.000 de angajati care au disparut, pur si simplu, din Braila in ultimii 10 ani trebuie sa inteleaga ca parintii lor au luat calea pribegiei pentru ca o politica abominabila de distrugere a fost dusa programatic de PSD Braila in frunte cu Gheorghe Bunea Stancu. In esenta, Gheorghe Bunea Stancu, in calitatea sa de presedinte al PSD Braila si al Consiliului Judetean Braila, a dus o politica impotriva brailenilor. Aroganta si dispretul sau fata de braileni sunt perfect egale cu aroganta si dispretul lui Victor Ponta fata de romani. Romanii au taxat aspru impostura lui Victor Ponta, brailenii o vor taxa la sange pe cea a lui Gheorghe Bunea Stancu.

Judecat in multe dosare, Gheorghe Bunea Stancu a refuzat sa-si dea demisia din functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila. Aceasta demisie este si acum necesara pentru a inchide un capitol negru din istoria Brailei si pentru a urgenta deblocarea situatiei din CJ Braila. Actul de justitie l-a suspendat si tot actul de justitie il inlatura acum total. Prefecturii Braila nu i-a mai ramas decat sa indeplineasca o simpla formalitate”.

Pe de alta parte, Nazare atrage atentia consilierilor judeteni, intr-un comunicat de presa, ca acest verdict vine pe fondul unui blocaj deja existent in Consiliul Judetean si le cere acestora sa se asigure ca vor fi luate toate masurile  pentru ca brailenii sa nu aiba de suferit din cauza ninsorilor si gerului: “Consiliul Judetean Braila este, practic, aproape nefunctional. Se apropie o iarna grea. Cer Consiliului Judetean Braila sa se intruneasca de urgenta si sa indeplineasca toate actele necesare ca Braila sa poata face fata iernii care se apropie cu repeziciune”.