Nazare: I-am eliminat pe cei care au ramas in functii publice obtinute cu sprijinul PDL

P1080660

Co-presedintele  PNL Braila, Alexandru Nazare, a anuntat astazi, intr-un comunicat dat publicitatii, ca el si colegii sai din fostul PDL – actuali liberali – se disociaza  de cei care au obtinut functii publice la nivel local cu sprijinul PDL, dar acum refuza sa renunte la acele posturi. Nazare este de parere ca atitudinea celor care prefera sa-si pastreze functiile de conducere, chiar daca asta contravine deciziilor partidului, este dictata doar de interese personale si precizeaza ca in acest context, cei in cauza au fost radiati din randul membrilor PDL  si deci, nu vor face parte din noul PNL: „Intr-o decizie luata anterior oficializarii fuziunii prin contopire cu Partidul National Liberal, Biroul Permanent Judetean al PDL Braila a decis in unanimitate radierea din lista de membri ai partidului a tuturor celor care ocupa in continuare functii publice obtinute initial cu sprijinul PDL. PDL este un partid care a facut opozitie la Braila, iar acum, prin fuziunea cu PNL, vrem sa ramana foarte clar ca ne dorim o altfel de politica pentru braileni. Colaborarea cu o administratie dominata de PSD si ocuparea de functii publice prin bunavointa acesteia este de netolerat pentru o opozitie puternica. Obiectivul nostru este sa le oferim brailenilor o alternativa, o politica transparenta ghidata de respectul pentru cetateni si angajamentul fata de Romania lucrului bine facut, sustinuta de presedintele ales Klaus Iohannis.

Biroul Permanent Judetean al fostului PDL a decis ca un prim semnal pe care trebuie sa il dam este sa ne disociem de toti aceia care la un moment dat au fost membri PDL si i-am sustinut astfel pentru ocuparea unor functii publice, dar care acum prefera o politica in interes personal, prin colaborarea cu administratia PSD. Ei au fost acum radiati din lista de membri si nu se vor regasi prin urmare nici in noul Partid National Liberal”. Alexandru Nazare nu a precizat, insa, care sunt membrii PDL la care face referire si care au fost radiati.

In plus, Nazare nu face niciun fel de referire nici la membrii PNL care „colaboreaza cu o administratie dominata de PSD” si ocupa functii publice „prin bunavointa acesteia” – unul dintre acestia fiind vicepresedintele Consiliului Judetean Braila, Ovidiu Nechita, pentru care  fostii democrat-liberali se lupta de trei luni, pentru a-l mentine in functie.