Nazare: PSD recurge la metode mizerabile de campanie

P1080286

ACL Braila a depus astazi la Biroul Electoral Judetean o sesizare privind incalcarea legislatiei electorale de catre reprezentantii Aliantei Electorale PSD-UNPR-PC, prin folosirea pe bannere, panouri si alte materiale electorale a mesajului tendentios ”Doar Ponta protejeaza pensiile”.  ACL Braila considera ca trasmiterea catre electorat a acestui mesaj “vadit mincinos” este doar o continuare a modului incorect in care actioneaza alianta amintita.

„Am sesizat BEJ Braila in aceasta speta, pentru ca ACL nu poate tolera modul murdar in care PSD a ales sa desfasoare campania candidatului Victor Viorel Ponta. Cei de la PSD au intrat in panica si recurg la toate aceste metode mizerabile de campanie, sperand ca pe ultima suta de metri ar mai putea manipula electoratul. Noi credem insa ca aceste metode au depasit deja limita legii si trebuie sanctionate in consecinta. Vrem sa dam un semnal ca legea nu este facultativa pentru cei din PSD, ca in ceasul al doisprezecelea se poate reveni la o campanie decenta si civilizata. Sunt convins ca brailenii ii vor sanctiona oricum la vot pe promotorii candidatului Ponta, infrangerea PSD fiind iminenta”, a declarat co-presedintele ACL Braila, Alexandru Nazare.

ACL Braila apreciaza ca sintagma “DOAR PONTA protejeaza PENSIILE!” este de natura a oferi electoratului informatii nereale, in conditiile in care presedintele Romaniei nu are atributii executive si nu poate lua masura taierii pensiilor sau a protejarii acestora – o astfel de decizie fiind de competenta exclusiva a guvernului.