Ne-ați convins cu programul „Family Start”, domnule deputat Paladi! Pe când programul „Family End”?

Nu vrem să credeți că stăm cu ochii pe deputatul George Adrian Paladi (PSD) ca pe butelie, fiindcă nu este chiar o icoană pentru noi – așa cum e pentru alții/altele -, dar are el un talent aparte de a ieși foarte des în evidență. Este clar că omul și-a fixat intenția de a se remarca prin activitatea sa intensă și e atât de ocupat cu acțiuni dintre cele mai variate, încât ne întrebăm dacă mai are timp să ajungă pe-acasă. Poate tocmai pentru că stă prost cu timpul, între două activități parlamentare sau extraparlamentare se întâlnește cu soția în oraș, la restaurant, împreună cu a treia parte implicată, ca să vorbească despre ce scrie în presă.

Dar nu despre asta vrem să vă povestim astăzi. Mai nou, Paladi dă alegătorilor relații despre programul „Family Start” (credite girate de stat pentru tineri), ceea ce ni se pare supertare. Astfel, aflăm de la Paladi că în program vor fi incluse creditele pentru nuntă, botez, achiziția unei mașini sau plata creșei ori grădiniței copilului, „acestea constituind un primul set de măsuri reformatoare care ar putea duce la întărirea familiei tradiționale și creșterea sănătoasă a natalității”.

Categoric, Paladi este omul potrivit ca să vorbească despre întărirea familiei tradiționale!

Și dacă domnul deputat este deschis la sugestiile unor simpli cetățeni care nu l-au votat și nici nu-l vor vota, venim și noi cu niște sugestii: poate fi domnia sa inițiatorul unui program intitulat „Family End”, care considerăm că ar fi de mare interes pentru populație? Noi credem că acesta ar putea include, printre altele, credite pentru operații estetice precum mastopexie, liposhifting, mărire a buzelor și alte măriri, precum și credite pentru consiliere, fiindcă e incredibil cât de solicitant poate să fie un divorț la nivel psihic, fizic, emoțional și financiar, ca să nu mai spunem că și consilierele costă scump. În opinia noastră, astfel de finanțări nerambursabile ar determina o mulțime de nehotărâți să ia decizia de a pune punct oficial unor căsnicii de mult terminate și să-și găsească fericirea oficială în niște legături extraconjugale de mult începute.

Este doar o idee, nu spunem că nu poate fi îmbunătățită, dar așteptăm cu interes părerea avizată a deputatului Paladi, fiindcă suntem siguri că un om cu experiența sa de viață (politică) ne poate spune multe pe această temă. Îl și vedem bătând ulițele comunelor din județ, împărțind cetățenilor broșuri legate de inițiativa sa și consultându-se cu aceștia cu privire la ce gen de credite ar mai fi necesare celor care ar divorța, dar nu se îndură, fiindcă îi ține sărăcia-n bătătură.

Și mai avem o idee; și îl rugăm pe domnul deputat să nu spună „Nu” din prima, chiar dacă pare ceva puțin exagerat (nu degeaba ne adresăm tocmai lui Paladi și nu altor parlamentari locali, când e vorba de aceste sugestii: știm că el nu obișnuiește să spună „Nu” nici la prima, nici la a doua). Ascultați-ne și apoi, după o matură chibzuință, ne puteți da răspunsul: dat fiind că la nivelul oficialilor de înalt rang din lume deja există mari confuzii cu privire la ce este femeia și ce este bărbatul, că deja s-a stabilit că este „politically incorrect” să spui „mamă” și „tată” și se încurajează ideea că este dreptul fiecaruia să-și schimbe sexul când vrea, chiar la vârste sub 18 ani, credem că nu este atât de deplasată inițiativa lansării programului „Menaje a trois”, pentru cei care au dificultăți să facă menajul în doi.

Știm că nu va fi o inițiativă bine primită de habotnici, dar tocmai de aceea ne-am adresat unui om deschis către nou, lipsit de prejudecăți, care nu ezită să investească masiv în proiectele în care crede.

(foto – deputatul Paladi încercând să convingă populația că e cel mai bun, având alături oameni dragi inimii lui, într-o altă campanie de mare succes)

Acest text este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns