“Ne pare rau de tot pentru baiatul asta!”

 

52f134f195f9cffd5f000002

 

*este comentariul antrenorului de box Gheorghe Simion, cu referire la fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, retinut de DNA

 

Antrenorul de box Gheorghe Simion regreta situatia in care se afla fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, retinut de DNA pentru trafic de influenta. Aflat astazi la Braila, Simion a precizat insa ca faptele unei persoane sau ale alteia, care au fost implicate in boxul profesionist, nu trebuie asimilate cu boxul romanesc, in general.

Amintim ca fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja (foto), a fost retinut de DNA, iar procurorii au inceput urmarirea penala impotriva sa, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de influenta. Mai exact, anchetatorii sustin ca au indicii potrivit carora, in perioada noiembrie 2013 – ianuarie 2014, Obreja Rudel ar fi pretins de la o persoana suma de 1.000.000 euro, dupa ce a lasat sa se creada ca are influenta asupra judecatorilor din completul investit cu solutionarea unui dosar aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe care s-a angajat ca ii va determina sa pronunte o hotarare favorabila denuntatorului.

Iata , insa comentariile facute de Gheorghe Simion, pe tema amintita: