„Ne putem astepta la orice, cu propunerile PC pentru prefect!”

 

stancu 7

*este comentariul presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu este deloc multumit de propunerile cu care a venit pana acum PC, pentru postul de prefect al judetului. El spune ca dintre numele pe care le-a auzit pana la ora actuala, nu a fost niciunul care sa i se para potrivit si a avertizat ca dupa rateul cu Gheorghi Obreja – varianta la care PSD s-a opus luni in sir, pana cand acesta a fost instalat in functie -, social-democratii nu mai sunt dispusi sa accepte alte variante pe care le considera nepotrivite. In aceasta categorie, liderul PSD ii include pe Dumitru Popa, Viorel Balcan, Adrian Vacu, Aura Costea, ale caror nume au aparut in spatiul public, in ultimele zile, ca posibile variante de prefect. Stancu a explicat ca este nevoie de o “persoana din administratie”, care sa fie capabila sa gestioneze situatii de criza, cum ar fi ninsori abundente si viscol, inundatii, etc si sa nu se faca de ras, cum s-a intamplat cu fostul prefect.

“Poate sa apara orice nume, la cum gandesc oamenii astia la care primeaza politica si nu interesul Brailei (…) Nu as accepta niciuna dintre nominalizarile care se vehiculeaza astazi pe piata, ca si prefect. Ca subprefect, mai discutam”, a comentat Stancu.

Presedintele PSD Braila a sugerat ca posibila varianta revenirea la fostul prefect Mihaela Marcu si a reprosat conducerii locale PC ca refuza aceasta solutie, din cauza unor neintelegeri mai vechi, de ordin personal. In plus, Stancu a confirmat opinia exprimata ieri de colegul sau de partid, primarul Aurel Simionescu, referitor la faptul ca Braila nu va avea prefect mai devreme de luna martie.

Declaratiile complete ale presedintelui PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, pe aceasta tema, aici: