Nechita: Bine ca Mortu nu i-a propus femeii de serviciu postul de director economic al CJ Braila!

P1090013

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) este multumit ca dupa ce a tot fost refuzat de functionarii din subordine, in incercarea de a-i convinge sa preia functia de director economic al CJ Braila, presedintele Viorel Mortu n-a ajuns sa se roage si de femeia de serviciu sa primeasca acest post. Nechita spune ca in contextul in care Viorel Mortu admite ca a fost refuzat de mai multi subordonati carora le-a facut aceasta propunere, este de asteptat ca persoana care a primit ultima oferta, si care a acceptat, nu este o somitate in domeniu: “Bine ca nu a mers domnul Mortu la femeia de serviciu! Pai daca dumnealui merge la departamentul juridic si este refuzat si dupa aceea se duce si la alt department si este refuzat… cum poate sa functioneze CJ Braila?! Eu am spus mai demult: numai avem directie tehnica, nu mai avem directie de achizitii, ca de cand au venit dumnealor, cei din PSD, au distrus tot.

Persoana pe care a ales-o pentru functia de director economic e la fel de buna ca o echipa de liga a V-a. E logic: daca a fost refuzat de una, de doua, de trei, de mai multe persoane, a luat-o asa, in jos, si a ajuns unde a ajuns…  Pai daca noi am ajuns sa numim acolo pe cineva numai ca sa semneze, este foarte grav!

Dumnealui este obligat prin lege sa ia pe acel post pe cineva care este de specialitate. Doamne ajuta ca femeia de serviciu nu este si ea de specialitate, ca sunt multi care nu au gasit serviciu pe nivelul lor de studii si au acceptat alt serviciu. E foarte bine ca nu a ajuns domnul Mortu sa intrebe femeia de serviciu daca nu vrea sa fie director economic!”.

Amintim ca persoana care a acceptat propunerea lui Viorel Mortu de a prelua functia de director economic al CJ este Angelica Valcea.