Nechita: Ca sef al CJ Braila, era de 1000 de ori mai bun domnul Avram, decat Viorel Mortu

P1080936

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) regreta ca l-a votat ca vicepresedinte si respectiv, presedinte interimar al CJ Braila, pe social-democratului  Viorel Mortu. El spune ca dupa patru luni de la desemnarea acestuia in functiile amintite, trebuie sa recunoasca faptul ca era de 1000 de ori mai bun social-democratul Ionel Avram, desi a avut cu el o multime de conflicte: “Domnul Mortu tot timpul improasca cu noroi! Ati vazut, a zis ca e elegant si nu vrea sa spuna despre mine nu stiu ce. Sa spuna, domnule! Tot ce are de spus, sa spuna! Eu consider ca fiind numarul 1 al judetului, el trebuie sa fie un exemplu. In administratie, el nu este un exemplu. Daca as intra pe teritoriul dumnealui si as spune versuri sau nu stiu ce,  probabil ca ar trebui sa stau in banca mea si sa ascult; dar pe linie de administratie, dumnealui inca pluteste.

Nu ati vazut? In primul rand, nu se mai intelege cu domnul senator Rotaru (Ion Rotaru, senator PSD -n.r.), este in contradictoriu cu el; nu e de acord cu ce spune domnul Nicu Nita, la un moment dat nu a fost de acord cu domnul Avram, cu mine nu este de acord. Atunci noi toti nu suntem buni…

Noi l-am ales ca vicepresedinte, si eu, si domnul Cortez (Vasile Cortez, consilier judetean PNL – n.r.), am considerat ca era cel mai potrivit, tinand cont de faptul ca are totusi o coloana verticala, dar ne-am inselat. Din punct de vedere administrativ, nu merge… era de 1000 de ori mai bun domnul Avram. E punctul meu de vedere”.

Amintim ca Viorel Mortu a avut opinii diferite fata de consilierul judetean Nicu Nita (PSD) si de senatorul Ion Rotaru, pe tema oportunitatii infiintarii unei firme sau directii de drumuri si poduri a CJ si nu a sustinut nici initiativa lui Nicu Nita privind infiintarea unui club sportiv al CJ, fiind de parere ca ar fi cheltuieli mult prea mari pentru bugetul judetului. In plus, el are deseori dueluri verbale cu alesii judeteni liberali, pe care ii acuza ca fac opozitie distructiva, numai de dragul de a critica.