NECHITA: CARE-I PROBLEMA CU SEPARATOARELE DIN VARSATURA? INAINTE ERA LINIE CONTINUA, ORICUM SOFERII NU PUTEAU INTOARCE!

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) nu vede care ar fi problema cu montarea separatoarelor de sens din zona Varsatura, in conditiile in care si inainte, in zona respectiva era linie continua si legal, soferii nu aveau voie sa intoarca. Nechita a exprimat astazi aceasta opinie in plenul CJ, dupa ce colegul sau de partid, Florin Carligea, se aratase indignat de montarea acelor separatoare si comentase ca “este incredibil” ca soferii sunt obligati sa mearga 6 km, ca sa poata intoarce masina.

Ovidiu Nechita crede insa ca este o problema daca presedintele CJ, Iulian Chiriac, a aflat despre montarea separatoarelor doar atunci cand localnicii din Varsatura s-au revoltat si au incercat sa blocheze lucrarile. Consilierul liberal apreciaza ca vina este a subordonatilor lui Chiriac – mai exact, a celor de la Directia tehnica, pentru ca acestia ar fi trebuit sa verifice ce se intampla pe drumurile din judet si sa sesizeze ca se lucreaza fara autorizatie de constructie: “Ar fi bine sa faceti o comisie, ii trimiteti pe teren si de fiecare data cand vor sesiza ca sunt lucrari care nu sunt autorizate, atunci sa vina din pripa sa ia o hotarare la Consiliul Judetean”.

Interesant este si faptul ca astazi, in premiera, Nechita n-a mai stat la sedinta CJ alaturi de colegii sai liberali, ci s-a asezat in capatul celalalt al mesei, langa fostul sau adversar politic, cu care a schimbat replici dure in trecut, Stefan Catalin Iordache (PND). (vezi foto)