NECHITA, CATRE CHIRIAC: ATI ELIMINAT FUNCTIA DE ADMINISTRATOR PUBLIC FIINDCA VA ERA TEAMA CA VINE UN OM MAI COMPETENT DECAT DVS

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) nu este deloc incantat de faptul ca majoritatea din CJ Braila a votat pentru eliminarea din organigrama institutiei  a functiei contractuale de administrator public.

Nechita a comentat ieri, in sedinta de plen, ca mentinerea acestei functii ar fi insemnat o sansa sa se gaseasca un om care sa fie intr-adevar capabil sa conduca judetul, fiindca in opinia sa, presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), a dovedit deja nu ca nu este capabil de asa ceva: “Din ceea ce au votat colegii nostri – si probabil nu stiu -, mie mi se par cel putin dubioase doua chestii. Eu am o nedumerire la doua functii. Prima: la functia contractuala de administrator public. Dvs in 2016, cand ati fost ales, ati pus majoritatea sa voteze aceasta functie de administrator public. Acum vad ca dvs sunteti cel care a dat-o jos. Eu sunt mahnit de aceasta chestie si as fi propus sa ramana aceasta functie de administrator public, ca poate intr-adevar gaseam un administrator public care ar fi fost in stare sa conduca Braila, nu asa cum o conduceti dvs. Deci de aceea probabil ca v-a fost teama ca vine un om mai competent decat dvs.

Asta ar fi fost un amendament si speram sa treaca, sa inteleaga (consilierii majoritatii – n.r.) ca dvs chiar nu va pricepeti. Se si vede”.