NECHITA, CATRE CHIRIAC: PUNETI GPS-URI PE MASINI! MAJORITATEA DIRECTORILOR DIN INSTITUTIILE SUBORDONATE CJ SE PLIMBA TOT TIMPUL PE BANII NOSTRI!

Liberalul Ovidiu Nechita (PNL) i-a solicitat din nou presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), sa impuna sefilor institutiilor subordonate Consiliului sa-si monteze aparate GPS pe masini, astfel incat sa se poata montoriza foarte exact pe unde circula directorii si angajatii lor. Nechita a declarat ca s-a intalnit de mai multe ori in Republica Moldova cu unii dintre acesti directori, care par ca se plimba foarte des pe banii publici:

“Dvs ar trebui sa puneti GPS-uri pe masini pentru ca majoritatea conducatorilor din cadrul institutiilor subordonate se plimba tot timpul pe banii nostri ba la Cahul, ba la… Uitati-va sa vedeti fisele de deplasare! Eu ii vad, intamplarea face ca ma duc, dar ma duc pe banii mei! Uitati-va sa vedeti directorii institutiilor…”

“Singur?”, a replicat Chiriac.

“Poftim?”

“Singur va duceti?”

“Nu, ma duc cu cine vreau eu! Ma duc cu cine vreau eu, daca ma duc pe banii mei! Important e ca ma duc pe banii mei! Dvs trebuie sa raspundeti ce fac acesti directori. Deci dvs nu faceti decat sa legiferati acum ca acei directori sa se plimbe cand doresc, unde doresc, in Republica Moldova! Pe banii nostri!”

Presedintele CJ a prerat sa ignore aceste comentarii.