NECHITA, CATRE CHIRIAC: V-AU MURIT LAUDATORII SI ATI INCEPUT SA VA PREMIATI SINGURI? PUTETI SA VA PUNETI SI O CORONITA PE CAP, CA TOT CEL MAI INCOMPETENT PRESEDINTE CJ RAMANETI!

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) sustine ca nu are nevoie de diploma de excelenta din partea CJ Braila si ca in opinia sa, singurii care se pot pronunta asupra “excelentei” in activitatea sa ca ales local sunt cetatenii. Nechita este indignat de faptul ca actuala conducere a CJ Braila a acordat ieri diplome de excelenta tuturor persoanelor care din 1992 si pana in prezent au detinut calitatea de consilier judetean, fiindca, in opinia sa, singurul domeniu in care s-a “excelat” a fost proasta administrare a judetului de catre PSD: “EXCELENTA IN CE? In proasta administrare a acestui judet de aproape 28 de ani de catre PSD??!! V-au murit laudatorii si ati inceput sa va premiati singuri?

Pentru mine, ca si consilier judetean, singurii care ma pot premia sunt cetatenii acestui judet, care atunci cand ma intalnesc pe strada ma recunosc si ma felicita pentru activitatea depusa in CJ!
Dumneavoastra puteti sa va puneti si o coronita pe cap, ca tot cel mai incompetent presedinte de Consiliu Judetean veti ramane!
Ati uitat sa dati si un set de legi pe langa aceste diplome… pe post de carticele… acele legi pe care le incalcati dumneavoastra zilnic!!
Eu, unul, prefer sa fiu premiat de cetateni, si nu de un INCOMPETENT PRIN EXCELENTA!!”.