NECHITA: DACA IORDACHE LE STIE PE TOATE, SA IL BAGAM IN COMISII, SA FIE UN FILTRU CUM NU S-A MAI VAZUT PANA ACUM IN BRAILA!

Consilierul PND Stefan Catalin Iordache i-a iritat pe liberali, dupa ce la cea mai recenta sedinta CJ a exprimat diverse nemultumiri legate de proiectele de asociere intre CJ Braila si o serie comune (unele dintre acestea, conduse de primari liberali). Mai concret, este vorba despre proiecte care vizau cofinantarea cu fonduri de la CJ a unor obiective de investitii de interes comunitar din comunele respective.

In timpul sedintei, liberalii au incercat sa contracareze observatiile critice ale lui Iordache, iar la un moment dat, Ovidiu Nechita (PNL) a propus ironic ca de acum inainte, PND-istul sa fie inclus in toate comisiile, daca tot este asa de cunoscator si le stie pe toate: “Propunem sa il bagam in aceste comisii, dumnealui sa fie un filtru cum nu s-a mai vazut pana acum in Braila… Nu, vorbesc serios! Vorbesc la modul cel mai serios! Si nu vom mai dezbate aceste probleme aici, ca e o suma prea mare, prea mica… Probabil dumnealui are cunostinte foarte multe si poate sa ne dumireasca aici.

Eu nu zic ca nu se greseste, dar daca o armata intreaga (de functionari din CJ – n.r.)… hai, domnule, sa punem unul competent, care le stie pe toate! O toaleta o sa coste 50 de lei, ca probabil dumnealui se gandeste ca la… dai 2 lei si-ai intrat, nu stiu, dau un exemplu…

Eu propun la modul cel mai cinstit: vad ca este foarte documentat, in mare parte ii dau dreptate, in alt dati nu-i dau dreptate, eu propun sincer sa aveti in vedere pe viitor sa-l propunem intr-o comisie de acest gen, care filtreaza aceste sume si terminam cu balamucul asta!”.