Nechita: Daca seful CJ numara sarmale, cantareste cearceafuri si schimba monumente din cimitire, a ajuns rau!

P1090620

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) este de parere ca in cele patru luni ale mandatului sau de interimar, presedintele CJ Braila, Viorel Mortu (PSD), n-a facut mare lucru. Nechita considera ca Viorel Mortu isi pierde timpul numarand sarmalele din bucataria Spitalului Judetean, cantarind lenjeria murdara de la spalatoria spitalului si schimband monumentele vandalizate ale scriitorilor din cimitirul Ghencea, in loc sa se ocupe cu chestiuni importante: “Spuneti-mi si mie un proiect maret pe care il are domnul presedinte Mortu, dupa 4 luni de zile! Nimic nu se misca! Si e ca la o masina, daca nu misca, putrezeste!

Daca noi stam si numaram sarmalele de la spital, cantarim cearceafurile, schimbam monumentele din cimitire ca si presedinte al Consiliului Judetean, am ajuns rau tare de tot, atunci! Nu zic ca nu sunt bune lucrurile astea, dar trebuie sa le faca cu totul si cu totul altcineva, nu presedintele CJ! Daca tu iti pierzi timpul cu problemele astea minore si nu le vezi pe cele majore, avem o mare problema.

Mie mi-a reprosat domnul Mortu ca timp de 4 luni de zile, ca vicepresedinte CJ cu atributii de presedinte, nu am facut absolut nimic. El are patru luni de zile in care a avut si toti consilierii de partea sa: ce a facut dumnealui? Eu, cel putin, aveam consilierii impotriva, azi aveam drept de semnatura, maine nu mai aveam. Vreau sa vad ce a facut dumnealui, ca si presedinte. Se bucura ca apare intr-un ziar: <<Ia uite ce mari proiecte are el>>?”.