NECHITA: DOMNULE CHIRIAC, SUNTETI DEMN DE “COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE”

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) i-a cerut public presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), sa vina cu documente prin care sa dovedeasca faptul ca liberalul ar fi vinovat in vreun fel de prejudicierea bugetului Consiliului, in urma procesului cu SC Galacamor SRL Galati. Mai exact, este vorba despre un litigiu intre CJ Braila si SC Galacamor SRL Galati, in urma caruia instanta a obligat autoritatile brailene la plata unei despagubiri in valoare de 3.613.426 lei, plus cheltuieli de judecata in valoare de 110.460 lei.

Intrebat daca va recupera cele circa 4 milioane lei platite ca despagubire firmei “Galacamor” din banul public, seful judetului a declarat ca in interiorul institutiei se fac verificari pentru identificarea vinovatilor si acestia vor fi trasi la raspundere. In acest context, Chiriac a sugerat ziaristilor sa-l intrebe pe Nechita despre aceasta afacere paguboasa pentru CJ, fiindca pe acea vreme, liberalul a fost presedinte sau vicepresedinte al Consiliului Judetean. Referindu-se la functiile amintite detinute de Nechita, Chiriac a declarat ca “si inactiunea se pedepseste”.

In ceea ce-l priveste, liberalul considera ca presedintele CJ incearca sa-i manipuleze pe cetateni, “intoxicandu-i cu minciuni”. Nechita a scris pe o retea de socializare: <<Domnule CHIRIAC, va cer PUBLIC ca la urmatoarea sedinta a CJ Braila, sa puneti la dispozitia presei si a cetatenilor acestui judet documentele la care faceti referire in ceea ce ma priveste.

ATENTIE!!!!! Vedeti daca “PAPA” va da voie sa comentati despre vinovati pe subiectul GALACAMOR.
Sunteti demn de “COPIII SPUN LUCRURI TRASNITE”>>.