NECHITA: LA MUZEUL BRAILEI “CAROL I” SE AFLA O CARACATITA MIZERABILA, PE CARE CHIRIAC O ACOPERA SI O INTRETINE

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) il acuza pe presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), ca ar “acoperi si intretine caracatita mizerabila” de la Muzeul “Carol I”, tolerand neregulile si chiar ilegalitatile din institutia culturala amintita.

Intr-o postare facuta pe o retea de socializare, Nechita – care este membru in Consiliul de Administratie la Muzeul “Carol I” si care a semnalat public in nenumarate randuri diverse nereguli care se intampla acolo –  scrie: “Aceasta institutie este contaminata cu bacteria patogena stafilococul auriu de ani de zile si din aceasta cauza nu cred ca mai are vreo sansa sa se vindece!!!! Aceasta CARACATITA MIZERABILA pe care CHIRIAC o acopera si o intretine se afla la MUZEUL BRAILEI “CAROL I”!!!!
Ce declara CHIRIAC in aprilie 2018, CITEZ:
MINCIUNA NR.1
Masura este luata. Dupa audit voi trimite sesizare si catre alte institutii abilitate. (inclusiv auditul intern)
MINCIUNA NR.2
Ai incredere ca voi scoate la lumina si aceasta caracatita cu increngaturi politice.
MINCIUNA NR.3
La toate institutiile subordonate se fac controale periodic. Curtea de Conturi si auditul intern au mai fost in control, insa nu au constatat nimic in neregula….
TRAGETI SINGURI CONCLUZIILE!!!!
STAFILOCOCUL AURIU = Acesta mai este numit si <<superbacteria>>, deoarece nu mai raspunde la actiunea multor antibiotice”.

Amintim ca pana acum, de fiecare data cand Nechita a ridicat astfel de probleme in sedintele CJ Braila, presedintele Chiriac a comentat ca in calitate de membru CA la Muzeu, liberalul ar fi trebuit sa rezolve el insusi problemele respective – asta, in conditiile in care consilierul judetean PNL nu are decat un singur vot in Consiliul de Administratie.

Unii dintre alesii judeteni spera insa ca odata cu schimbarea Regulamentului de organizare si functionare a Muzeului si cu marirea numarului membrilor CA (astfel incat reprezenantii CJ vor detine majoritatea), lucrurile se vor schimba in bine in institutia amintita.