NECHITA: MANAGERUL CANDEA NU-MI DA NICI INFORMATIILE, NICI DOCUMENTELE PE CARE LE CER, DESI SUNT MEMBRU IN CA LA MUZEU

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) a reclamat astazi, din nou, faptul ca managerul Muzeului Brailei “Carol I”, Ionel Candea, nu ii da informatiile pe care le solicita si nici nu-i pune la dispozitie documentele cerute, desi liberalul este membru in Consiliul de Administratie al institutiei. Nechita acuza de luni de zile aceasta chestiune si tot de luni de zile, singura reactie a presedintele CJ este sa il ironizeze pe liberal si sa-i spuna ca ar trebui sa stie aceste informatii si chiar sa rezolve problemele din institutia respectiva, pentru ca este membru al CA la Muzeu (ca si cum Nechita, cu un singur vot in CA, ar putea rezolva problemele respective).

“Fac aceste demersuri pentru ca orice document pe care il cer domnului manager sau conducerii nu este pus la dispozitie. Va poate confirma si colegul meu care face parte din CA, noi practic acolo ne confruntam cu o situatie: orice cerem, nu ni se da. Si ni s-a spus si in fata, efectiv – e posibil ca domnul Candea sa va spuna acelasi lucru si acum: <<Nu va dau nimic!>>. Pai daca nu ni se da – chiar si in scris daca i-am facut, mi-a dat alte balarii -, cum putem noi, cei care facem parte din CA, sa rezolvam niste probleme, cand nu avem documente?

Tocmai de aceea solicit public niste documente care pot fi vizualizate de catre cei care sunt in masura sa faca acest lucru si acreditati, si in felul acesta terminam cu folclorul. Nu mi se pare nimic anormal!”, a comentat Nechita.