Nechita: Nu ma mir ca Alina Rusu a fost pusa sub control judiciar. Ma mir ca Filote inca n-a patit nimic

3

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) declara ca dupa experienta sa de cateva luni ca vicepresedinte al CJ Braila si dupa ce a vazut in ce fel se desfasoara lucrurile in unele compatimente ale institutiei, nu se mai mira ca directorul economic al CJ, Alina Rusu, a fost pusa ieri sub control judiciar. Nechita a spus astazi ca daca se mira de ceva, se mira ca secretarului judetului, Nicu Filote, inca nu i s-a intamplat nimic, avand in vedere in ce fel de vizele de legalitate: “Sincer sa fiu, dupa cum au mers lucrurile in Consiliul Judetean, este de asteptat ca toti sa fie chemati, pentru ca acolo stiti foarte bine ca a fost o echipa care a lucrat in anumite directii. Nu ma mira absolut nimic si probabil se va ajunge si la partea juridica din CJ. N-ati vazut ca acolo, la juridic, este unul mai bun decat celalalt? De-aia am ajuns si cu atatea procese pierdute in instanta”.

In ceea ce-l priveste pe secretarul judetului, Nicu Filote, Nechita spune ca se astepta ca acesta sa intre in atentia organelor de ancheta de mai mult timp: “Dumnealui probabil mai de mult trebuia sa fie …  fiindca este cel care a dat viza de legalitate. Daca va aduceti aminte, de foarte mult timp am spus acest lucru, ca viza de legalitate data de dumnealui lasa foarte mult de dorit”.

Amintim ca fostul presedinte al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este  subiectul dosarului penal “Sportul”, in care mai sunt cercetati si alti subordonati de-ai sai, acuzati pentru diverse infractiuni, in urma carora a fost prejudiciat bugetul judetului cu milioane de lei.