NECHITA: RELIANA BOGDAN INTAI A VOTAT IMPOTRIVA INFIINTARII FIRMEI “ROCREATIV” SI APOI A DEVENIT ADMINISTRATORUL EI. CUM VINE ASTA?!

Consilierii judeteni s-au intrunit astazi in cadrul sedintei AGA a SC „Rocreativ Trade” SRL, pentru a aproba criteriile de performanta ale administratorului Reliana Bogdan si semnarea contractului de mandat cu aceasta. In mod de-a dreptul suspect, presa nu a fost instiintata despre aceasta sedinta nici inainte ca ea sa aiba loc, iar presedintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac, nu a spus nimic nici in conferinta de presa care a avut loc dupa sedinta AGA, desi “Rocreativ” si ispravile administratorul sau, Reliana Bogdan, constituie teme de maxim interes pentru comunitate. Si cand vorbim despre “ispravi” ne referim la performanta de invidiat a Relianei Bogdan de a incasa doi ani de zile salariu de director, din bani publici, avand zero activitate – mai exact, zero lei venituri din activitati concrete.

Consilierul Ovidiu Nechita (PNL) ne-a dezvaluit o alta isprava de-a mirarile a Relianei Bogdan, pe care el a sesizat-o si astazi, in cadrul sedintei AGA: aceea ca la data la care CJ Braila a votat proiectul de hotarare privind infiintarea “Rocreativ Trade” SRL, Reliana Bogdan, care era consilier judetean, a votat impotriva, considerand ca nu ar avea niciun rost o asemenea firma a CJ. Culmea, aceeasi Reliana Bodgan si-a facut un rost in ultimii ani tocmai de pe urma acestei firme la conducerea careia a fost instalata de fostul presedinte CJ Gheorghe Bunea Stancu, imediat dupa infiintarea „Rocreativ”… Si ce administrator mai bun pentru o societate comerciala, decat unul care din start a considerat ca firma respectiva n-are niciun viitor, deci nici nu trebuie infiintata? Si dupa cum s-a vazut pana acum, sub conducerea “competenta” a Relianei Bogdan, exact  zero viitor a avut, ca mai bine nu era infiintata, pentru ca „Rocreativ” este pe mare pierdere. Iar acum, noul presedinte CJ, Iulian Chiriac, spera ca intr-un an de zile, profesionista Reliana Bogdan – care ramane “la butoane”, fiindca a bagat firma in “gaura”, dar a avut viziune, nu-i asa? – macar sa aduca pe zero “Rocreativ”… Alti bani (pe care-i va incasa ca salariu), alta distractie!

“Azi a fost sedinta AGA, in care s-a dorit sa se mearga pe repede inainte, ca sa se semneze contractul cu Reliana Bogdan. Ce e foarte interesant este ca in noiembrie 2013, la momentul la care s-a votat in CJ proiectul de hotarare privind infiintarea societatii comerciale cu raspundere limitata <<SC Rocreativ Trade SRL>>, avand ca asociat unic judetul Braila, hotararea a fost adoptata cu 21 de voturi pentru si 7 voturi impotriva, iar intre cei care au votat impotriva a fost si consilierul judetean Reliana Bogdan. Cum se poate asa ceva?! Deci ceva de genul <<Nu sunt de acord sa infiintam societatea, dar daca am infiintat-o, vreau sa fiu eu director!>>. Astazi, cand am intrebat-o cum vine asta, mi-a spus ca la momentul respectiv, politicul a dirijat votul ei.

Eu sunt de acord acum cu ce face presedintele CJ, e OK, adica ii fixam niste indicatori de performanta, are niste indatoriri, nu cum a fost pana acum. Problema e ca acea societate este condusa de cineva care nu a fost de acord cu infiintarea ei, fiindca  a considerat ca nu e buna o asemenea firma, ca nu face bine judetului si culmea, de cand s-a infiintat <<Rocreativ>>, numai dumneaei o conduce – si pana acum n-a facut nimic, iar acum vinde magneti…”.