Nechita: Toti angajatii CJ Braila stau intr-o tensiune enorma, fiindca nu mai stiu ce au semnat

P1080936

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) sustine ca se asteapta ca toti angajatii CJ Braila sa fie luati la intrebari de procurorii DNA, referitor la ceea ce au facut pe vremea cand era sef al judetului Gheorghe Bunea Stancu, cel care acum se afla in inchisoare. Nechita precizeaza ca nu este de parere ca toti angajatii CJ Braila ar fi facut ilegalitati cu buna stiinta, insa crede ca multi dintre ei stau sub tensiune, de cand s-a deschis dosarul penal “Sportul”, pentru ca au semnat si au facut ce li s-a cerut de catre sefii lor, iar acum nu mai stiu daca acele lucruri erau sau nu legale: “Foarte multi oameni stau acolo, in CJ, in tensiune. Nici nu va inchipuiti! Majoritatea iși cauta loc de munca, fiindca nu se mai poate.

Eu nu sunt maica Omida sa ghicesc ce se va intampla in Consiliul Judetean, dar daca va aduceti bine aminte, acum patru luni de zile am spus: veti ramane fara oameni! Deja zilele acestea oameni din CJ erau pe la Bursa locurilor de munca, am vazut cinci insi. Se fereau unul de altul….

Toti sunt sub tensiune, datorita faptului ca DNA ridica azi pe unul, maine pe altul. Daca va amintiti, am facut declaratia ca ma astept ca toti sa fie ridicati. Toti! Nu ca toti ar fi facut ceva cu intentie. Dar inainte – stiti foarte bine – era o presiune enorma pe fiecare si multi dintre ei, ca sa nu-si piarda locul de munca, faceau ce le cereau directorii. Ca practic asta s-a intamplat!”.