Nechita: N-am putut sa discut cu directorul Vrabie, pentru ca era sub influenta bauturilor alcoolice

P1090094  11196568_10204074818606449_450833276_o

Consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL) l-a acuzat astazi pe directorul Marian Vrabie, din cadrul CJ Braila, ca a venit la serviciu in stare de ebrietate de mai multe ori si din acest motiv, nu a reusit sa discute cu el anumite probleme de serviciu, pe vremea cand liberalul inca mai era presedinte interimar al Consiliului. Nechita (foto 1) a mai declarat in plenul Consiliului ca degeaba se preface actualul presedinte CJ, Viorel Mortu, ca nu stie despre aceste probleme ale lui Vrabie, pentru ca el insusi a dat o dispozitie prin care interzice consumul bauturilor alcoolice in institutie: “Eu cand am fost sa vorbesc cu domnul Vrabie despre acest probleme, intotdeauna era baut. Era sub influenta bauturilor alcoolice. Dvs stiti foarte bine aceasta problema, ati dat si o dispozitie in sensul acesta, sa nu se mai consume bauturi alcoolice. E nevoie sa aduc si eu fiola de la masina? Stiti foarte bine de ce ati dat acea dispozitie si catre cine era directionata. Bine ati facut, numai ca trebuie sa si urmariti daca se respecta…

Domnule Vrabie, in ultimele 10 zile din mandatul meu de vicepresedinte CJ mi-ati reprosat ca nu va primesc sa stam de vorba. Stiti foarte bine ca nu ma puteam intelege cu dvs, ca erati sub influenta bauturilor alcoolice. Este jenant ca avem aceasta discutie, dar daca vreti s-o dezvolt, o dezvolt fara nicio problema.  Eu nu am putut sa discut cu dvs despre mai multe proiecte de hotarare  in cele 10 zile, pana am fost demis; nu se putea discuta cu dvs, pentru ca erati sub influenta bauturilor alcoolice!”.

Presedintele CJ a declarat ca dispozitia pe care a dat-o nu avea legatura cu Vrabie, ci era una generala, asa cum se face in orice institutie: “Masura data de mine este o masura data in toate institutiile publice de oriunde. Se interzice consumul bauturilor alcoolice si cu asta, basta. Se stie ca nu are voie, dar sa fie  spus si de mine ca n-are voie. Am dat o dispozitie catre toate persoanele din Consiliul Judetean”.

In ceea ce-l priveste, directorul Marian Vrabie (foto 2) a negat ca ar fi venit in stare de ebrietate la serviciu si a spus ca poate face si un test specific, daca este necesar.