Nicu Carac va candida la Primaria Brailei din partea PRU

P1150693

Economistul Nicu Carac, in varsta de 44 de ani, absolvent al “Universitatii Constantin Bracoveanu” din Braila si administrator al unei firme de constructii, este candidatul PRU la Primaria municipiului. El a fost anuntat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, de catre presedintele organizatiei locale PRU, Gabriel Musceleanu.

“Ma bucur ca PRU a avut increderea sa-mi propuna sa candidez la functia de primar al orasului Braila, am acceptat cu mandrie acest lucru. Sunt nou in politica si voi ramane nou la ideea de politica, in sensul a ceea ce stim ca se intampla de 26 de ani incoace. Sigur nu voi face politica care s-a facut pana acum. Nu mi-a placut, de aceea nici nu am intrat in politica; mi s-a propus in anii trecuti de  catre diverse partide, dar neplacandu-mi ce se intampla, nu am accesat aceasta idee. Acum, insa, cred si simt ca se mai poate  face ceva si as vrea sa pun umarul la acest lucru, sa incercam sa facem ceva pentru oameni. Sa zic asa, una dintre devizele mele este  <<Intai oamenii, apoi politica>>. Sa speram ca electoratul va prinde ideile noastre si va fi de acord cu ele si ne va vota, atat cat ne va vota”, a declarat Carac.

Intrebat care sunt ideile sale si ce isi propune ca faca, daca va fi ales primar, candidatul PRU a spus ca prefera sa nu dezvaluie, deocamdata, aceste proiecte ale sale, precizand doar ca  acestea au in vedere portul, turismul si crearea de locuri de munca.