Nicu Niță a fost reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților: „Mă voi apleca asupra problemelor fermierilor românilor, voi milita pentru protejarea muncii fermierilor și susținerea producției agroalimentare românești”

Parlamentarul brăilean Nicu Niță a fost reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.

Într-o postare făcută pe o rețea de socializare, Niță, care este membru al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților și este și fermier, declară că se va concentra în special asupra problemelor agricultorilor și va milita pentru protejarea muncii fermierilor, eliminarea practicilor comerciale neloiale în domeniu și susținerea producției agroalimentare românești: „Sunt extrem de onorat de încrederea acordată de conducerea PSD și a colegilor mei parlamentari, de a fi reales în funcția de secretar al grupului parlamentarilor PSD din Camera Deputaților.
Le mulțumesc tuturor colegilor din PSD pentru onoranta responsabilitate acordată din nou și îi asigur că voi rămâne același om de echipă, așa cum am fost întotdeauna!
În calitate de secretar al Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților, mă voi apleca asupra problemelor fermierilor românilor și voi milita pentru protejarea muncii fermierilor, eliminarea practicilor comerciale neloiale cu care cei care vând produsele românești se confruntă, susținerea producției agroalimentare românești și înlesnirea investițiilor în sectorul agricol.
Ca și până acum, în calitate de deputat PSD de Brăila, voi face tot ce depinde de mine pentru județul Brăila și pentru brăileni.
În această sesiune parlamentară, alături de colegii mei din PSD vom lupta în continuare pentru a găsi soluții la nevoile și problemele românilor, onorând, astfel, mandatul primit de la alegătorii noștri, care ne-au acordat încrederea de a-i reprezenta în Legislativ”.