NICU NIȚĂ, CANDIDAT AL PSD BRĂILA LA ALEGERILE PARLAMENTARE: MĂ ONOREAZĂ VOTUL COLEGILOR, LE MULȚUMESC PENTRU CĂ MI-AU FOST ALĂTURI ȘI ÎN CURSUL ACESTUI MANDAT, FIINDCĂ AM LUCRAT CA O ECHIPĂ

Parlamentarul PSD de Brăila Nicu Niță le mulțumește colegilor săi care îl susțin pentru o nouă candidatură la Camera Deputaților și este sigur că vor putea lucra în continuare ca o echipă, pentru a susține interesele județului nostru la nivel central.

Biroul Executiv Județean al PSD Brăila a stabilit ieri candidații organizației pentru alegerile din decembrie și Niță s-a plasat pe locul II pe lista candidaților, în baza numărului de voturi obținut.

Deputatul ne-a declarat: ”Stabilirea candidaților PSD Brăila pentru alegerile parlamentare s-a făcut la modul cât se poate de democratic, prin vot secret, cu buletine de vot. Nu a fost votată o listă, ci s-a votat fiecare om în parte, astfel încât totul să fie corect și să nu avem după aceea discuții. S-a văzut clar care este opinia organizației în această privință.

Mă onorează votul colegilor, le mulțumesc colegilor care mă susțin și care mi-au fost alături și în cursul acestui mandat, fiindcă a fost vorba despre o colaborare, am lucrat ca o echipă.

Bineînțeles, propunerile PSD Brăila urmează să fie discutate și aprobate la nivel central și abia după aceea vom discuta la modul oficial despre «candidații PSD Brăila la alegerile parlamentare».

Dacă aceste propuneri vor fi acceptate de conducerea centrală și dacă în urma votului brăilenilor voi obține un nou mandat, cu siguranță voi putea fi și mai eficient, dat fiind că acum am o experiență acumulată în primul mandat, știu exact cum funcționează procedurile parlamentare.

În plus, noi toți, parlamentarii PSD din Brăila, vom putea fi mult mai eficienți în a susține interesele județului nostru după ce PSD va reveni la guvernare, ceea ce se va întâmpla după alegeri”.