Nicușor Ciocan, la finalul mandatului său de prefect al Brăilei: Eu am fost în permanență în slujba și în sprijinul cetățeanului

Nicușor Ciocan (USR), care până astăzi a fost prefect al Brăilei, consideră că împreună cu personalul instituției pe care a condus-o a reușit să găsească soluții eficiente în gestionarea tuturor situațiilor cu care brăilenii s-au confruntat pe perioada mandatului său.

Într-un comunicat dat publicității, Ciocan le mulțumește tuturor instituțiilor cu care a colaborat în cele câteva luni în care a deținut funcția de prefect: „Mandatul meu de prefect se încheie astăzi. Deși scurt, început în luna martie a acestui an, mandatul a fost caracterizat prin frecvența situațiilor de urgență, fie că vorbim de inundații, pestă porcină africană, secetă sau această pandemie, care ne-a schimbat radical modul de viață. Apreciez că împreună cu personalul Instituției Prefectului – Județul Brăila și cu membrii cancelariei am reușit să găsim soluții eficiente în gestionarea tuturor situațiilor cu care brăilenii s-au confruntat. Poate nu întotdeauna agreate, deciziile alese de comun acord cu colaboratorii vă asigur că au fost în litera și spiritul atribuțiilor prefectului, precum și în consonanță cu programul de guvernare. Totodată, consider că, prin transparența vădită a actului decizional, Instituția Prefectului – Județul Brăila a fost percepută în aceste luni ca un partener deschis, activ și mai ales obiectiv atât al locuitorilor județului, cât și al autorităților administrației publice locale și județene și al instituțiilor publice. Eu, personal, am fost în permanență în slujba și în sprijinul cetățeanului.

Mulțumesc tuturor instituțiilor pe care le-am coordonat și celor cu care Instituția Prefectului – Județul Brăila a cooperat!

Vă doresc numai bine!”.

Amintim că Nicușor Ciocan a fost demis astăzi în ședința de Guvern, alături de alți prefecți și subprefecți susținuți de USR PLUS.