NISTOR: NU CRED CA TREBUIE SA-I JIGNIM SAU SA-I SANCTIONAM PE CEI CARE ARUNCA GUNOIUL PE STRAZI. EU I-AS LUA CU VORBA BUNA

Deputatul PMP Marioara Nistor considera ca primarul Brailei, Marian Dragomir, foloseste o exprimare prea dura, atunci cand ii numeste “nesimtiti” pe cei care arunca gunoaie in strada sau in locuri neamenajate.

Nistor a declarat astazi ca in opinia sa, cetatenii respectivi nu trebuie numiti in fel si chip si nu trebuie nici sanctionati neaparat, ci trebuie in primul rand educati, ca sa inteleaga ca nu este in regula sa arunci gunoiul la intamplare: “Cetatenilor trebuie sa li se faca cunoscute legile. Cetatenii nu cunosc legile si de aceea si procedeaza asa. Cred ca ar trebui sa facem si preventie, sa ne intalnim cu cetatenii, sa ne intalnim in cartiere nu numai in campania electorala si sa povestim cetatenilor si drepturile, si indatoririle pe care le au, nu neaparat sa-i jignim sau sa-i amenintam. Nu stiu daca sanctiunile o sa rezolve problema. Eu pentru vorba buna sunt”.