Nistor: O localitate civilizata este o localitate cu spitale in care oamenii se duc cu increderea ca se vor vindeca

P1100953

Candidatul UNPR la Primaria Brailei, deputatul Marioara Nistor, este de parere ca autoritatile judetene trebuie sa gaseasca solutii pentru a finanta sistemul de sanatate local, chiar daca de la nivel central nu se aloca fonduri in acest sens. Marioara Nistor scrie intr-o postare pe o retea de socializare ca un oras civilizat inseamna, printre altele, un oras in care oamenii  se duc la spital cu increderea ca vor fi vindecati, ceea ce in Braila, deocamdata, nu se intampla:  “O localitate civilizata inseamna, in primul rand, o localitate in care spitalele sunt bine intretinute, in care oamenii se duc cu increderea ca se vor vindeca.

Fara investitii in sanatate si fara masuri concrete pentru a asigura un serviciu medical de calitate poti sa-ti iei adio de la orice vis de civilizatie! Nu de putine ori am afirmat ca factorii politici au puterea deciziei, iar pentru sanatatea oamenilor trebuie sa reusim sa gasim solutii pentru a imbunatati sistemul medical.

Ce imi doresc pentru Braila este sa reusim sa investim cat mai mult in sanatate, sa dezvoltam reteaua sanitara. Desi ni se spune de la Guvern ca nu sunt bani, la nivel local nu putem renunta la investitii in domenii fundamentale pentru comunitate: sanatate, educatie cultura.

Vreau sa imbunatatim calitatea serviciilor publice – asistenta medicala, educatie, protectie sociala, sprijinirea familiilor tinere dar si a pensionarilor.

Prioritatea pentru mine este ca brailenii nu doar sa locuiasca in Braila, ci si sa traiasca aici. Asta inseamna un oras modern, civilizat, care sa ofere servicii publice de calitate. Un cetatean sanatos este un cetatean puternic, care poate contribui la dezvoltarea localitatii in care traieste”.