NITA: DEMISIA LUI TUDOSE ESTE O PIERDERE PENTRU PSD BRAILA. EL ESTE UN OM DE MARE VALOARE, UN OM DE CARACTER, CARE A STIUT INTOTDEAUNA SA FIE APROAPE DE OAMENI

Deputatul Nicu Nita (PSD) considera ca demisia din partid a lui Mihai Tudose – fost premier al Romaniei, actual deputat – este o pierdere pentru organizatia PSD Braila. Nita ne-a declarat ca Tudose – care pana ieri a fost presedintele PSD Braila – este un om de caracter, care stie sa fie aproape de oameni, care a sustinut tinerii si care a mers intotdeauna pe principiul colaborarii si al unitatii: “Regret foarte mult plecarea lui Mihai Tudose, pentru ca el i-a format pe multi dintre cei din organizatie, el a fost omul care a tinut la unitate si la existenta unui spirit de colaborare in cadrul PSD Braila. Intotdeauna ne-a cerut sa fim uniti, sa nu ne atacam si sa nu ne defaimam unii pe altii, intre colegi.

Este o pierdere pentru organizatia noastra, pentru ca Mihai Tudose este un om de mare valoare, care a avut relatii foarte bune cu toti colegii, i-a ajutat pe toti, de cate ori a putut si i-a sustinut intotdeauna pe tinerii din organizatie. Intotdeauna, in timpul campaniilor electorale, el era in mijlocul tinerilor, ii invata, ii indruma, aveau o relatie foarte frumoasa.

Am discutat si cu alti colegi si toti regreta faptul ca Mihai Tudose a plecat din partid, fiindca este un om de caracter si stiam toti: la el cand e nu, e nu, cand e da, ramane da. Toata lumea putea discuta cu el, n-a facut niciodata diferenta intre cei care erau simpli membri de partid si cei care aveau vreo functie, ii trata pe toti la fel. De aceea am si avut rezultatele pe care le-am avut noi, PSD-ul, in Braila.

Eu ieri am fost la Bucuresti si dupa ce am aflat vestea demisiei, am discutat cu el in legatura cu acest subiect si mi-a spus ca este o decizie ferma, ca nu mai da inapoi. Asta este… Nu stiu, poate ca la un moment dat se va intoarce in PSD”.

Intrebat daca in ceea ce-l priveste, ia in calcul o eventuala plecare din partid, Nita a negat categoric: “Nu se pune problema! Eu raman in PSD. Eu sunt omul partidului, nu sunt omul lui Dragnea”.